Een team enthousiaste specialisten

Ervaring

Een team met jarenlange ervaring. Wij zien ervaring als kennis. In de jaren dat ons team actief is, hebben onze kappers en kapsters zoveel verschillende haarstijlen onder hun capabele vingers gehad dat er nauwelijks verrassingen meer zijn. Wat overigens niet betekent dat zij het werk eentonig vinden. Met veel passie passen zij hun ervaring en kennis toe op het haar van de klanten met fantastische resultaten.

Trainingstrajecten

Wij geloven heel erg in het blijven verfijnen en trainen van onze vaardigheden. Als kapper investeren wij dan ook intensief in diverse trainingstrajecten waar ons team leert wat de laatste technieken en nieuwste de nieuwste modelijnen zijn. Door deze educatieve trainingen is het team op de hoogte van alle recente ontwikkelingen op het kappersgebied. Deze opgedane kennis kunnen zij vervolgens toepassen op u als klant.
 

Betrokken

Ons team is betrokken. Dit betekent dat zij eerst duidelijk met u uw wensen bespreken. Wanneer er duidelijkheid is over uw verwachtingen en wensen gaan zij aan de slag. Hierdoor weet u zeker dat u weggaat met het kapsel van uw keuze. De betrokkenheid zult u ook zien in het sociale gemak dat iedereen in ons team heeft. Een gezellig praatje ontspant u tijdens uw bezoek aan onze kapsalon.