Goede zorg voor uw haar

Knippen

Zoals bij iedere kapsalon kunt u zich bij ons laten knippen. Welke haarstijl u ook heeft, ons enthousiast en ervaren team zorgt ervoor dat u weer helemaal goed voor de dag komt. Heeft u een feest of misschien een belangrijke sollicitatie? Een goede coupe zorgt voor zelfvertrouwen. Dit geldt vaak voor dames, maar is ook voor heren een belangrijk punt van aandacht. Gun uzelf een kapsel waar u zich prettig en zelfverzekerd bij voelt. Kortom: kom een keer langs voor een goede knipbeurt.
 

Wassen en kleuren

Is uw haar toe aan een goede wasbeurt? Dan kunt u vrijwel direct bij ons terecht. Haar moet goed verzorgd worden, en wij hebben de producten waar uw haar weer stevig en gezond van wordt. Uiteraard voor dames, maar ook voor heren zijn er tal van mogelijkheden. Dit geldt ook voor de diverse kleuringen die wij voor u hebben. Elke kleur die u zich maar kunt voorstellen kunnen wij voor u realiseren. Het geeft uw haar weer glans, maakt het zacht en geeft het een gezonde uitstraling. Dit omdat wij producten gebruiken die een verzorgende werking hebben en uw haar beschermen.

Haarproducten

Naast onze persoonlijke haarverzorging hebben wij tal van exclusieve haarproducten van de merken Goldwell en L'Oréal. Zo kunt u thuis de verzorging voortzetten. Ons team geeft u graag advies over de diverse producten. Wilt u hier meer over weten, dan informeert ons team u graag hierover.